tilmeld link

Dyr & Natur -» Dyrehandel

Handel med dyr i form at f.eks. dyrehandel eller dyrecentre kan findes her
33
3,9
 Stem
Bonnie Dyrecenter

Bonnie Dyrecenter

Find dit lokale dyrecenter og dyrehandel på bonniedyrecenter.dk - Læs om alt fra fugl til fisk, stil spørgsmål til brevkassen, deltag i kæledyrsdebatten, se aktuelle tilbud og meget meget mere.
Bonnie Dyrecenter Danmark ApS er Danmarks største professionelle kæde for dyrehandlere bestående af 32 butikker fordelt over hele landet.
7
4,4
 Stem
Bonnie Dyrecenter Hjørring

Bonnie Dyrecenter Hjørring

Bonnie Dyrecenter i Hjørring er en del af Danmarks største dyrehandelsbutikker.
Hos Bonnie er du altid sikker på at få en professionel behandling, da vores ansatte er uddannet i pleje af og viden om dyr..
5
2,8
 Stem
Dogstore.dk

Dogstore.dk

Velkommen til vores butik Vi har i lang tid glædet os til at kunne præsentere vores nye WebShop.

Nu er den her, og vi håber at du finder den brugervenlig. Gå på opdagelse og se vores mange gode tilbud.

Vi forhandler alt til dit kæledyr. Royal Canin / Nutra Nuggets / Hennes Pet Food / Froom / Defu. Vi leverer hundefoder og kattefoder i København og på Amager.
Vores butik ligger i Dragør på Magleby Torv 20. Rigtig go.
16
4,1
 Stem
Hundesalon Bjeff

Hundesalon Bjeff

Moderne og hyggelig hundesalon i skønne omgivelser.

Vi tilbyder trim, klip og bad ... også til de store vovser ... med speciale i terriers og spaniels.

Hos Salon Bjeff kan vi vejlede dig i pelspleje, fodring og træning/motivation, og er selv begge frisører meget aktive indenfor hundetræning (PH) og udstilling (DKK).

Vi har en stor erfaring i udstillingstrim og et bredt kendskab til de fleste hunderacer / standarder.
Vi har desuden en st.
1
4,0
 Stem
Land og Dyr

Land og Dyr

Online dyreforretning fyldt med alt til dyr. Her kan du finde de gode eheim pumper, undulatfoder, hundefoder, redekasser og meget mere til fisk, fugle, hunde, gnavere, heste og krybdyr. Hurtig levering og god service..
1
4,0
 Stem
Lovingpets.dk

Lovingpets.dk

Lovingpets samler ilder-, hunde- og katteopdrættere, internater, dyrepensioner, fora, og meget andet i kæledyrenes verden over hele Danmark.

Målet er at opdrættere har mulighed for at fortælle personer der leder efter en ny hvalp eller killing, om deres kenneler/katterier og hvad der er vigtigt i deres opdrætningsprogrammer..
2
4,0
 Stem
Saltvandsudstyr.dk

Saltvandsudstyr.dk

Saltvandsudstyr.dk er forhandler af alt udstyr inden for akvariehobbyen. Det gælder udstyr til både fersk og saltvandsakvarie.

Vi forhandler de bedste og gennemprøvet mærker, og kan derfor stå inde for kvaliten af de vare vi sælger. Vi er en ren internetbaseret forretning, og kan derfor holde udgifterne nede, dette resultere i rigtig gode priser på vores vare.

Vi har stor respekt for vores kunder og yder derfor top service. Vi har å.
14
3,3
 Stem
Vest Koi

Vest Koi

Japanske Koi, koifoder & tilbehør til havedam. Koi fra Japan er mere farvestrålende på grund af jordbunden i Japan som indeholder en speciel ler og lavarester.
Koi foder skal indeholde en god planding af vitaminer, mineraler, spirulina og andet som koi har behov for for vokse optimalt og opbygge et godt immunforsvar..
26
3,4
 Stem
Zoo Zity - Din internet dyrehandel

Zoo Zity - Din internet dyrehandel

ZooZity er mere end en almenlig dyrehandel. Vi vil ikke kun vise dyrene frem og sælge foder til dem - vi vil give dig en rigtig dyreoplevelse.
Dyr er nemlig vores passion og vi er, ligesom alle andre dyre elskere, overbevist om at mennesker og dyr har meget at give til hinanden.
Hos os vil du både få mere at vide, og få en følelse af, hvad det betyder for os, at dyrene har det godt og trives
Alt fra hunde, katte, fisk, fugle, gnavere og krybdyr.