tilmeld link

Dyr & Natur -» Skadedyr


Selvom du måske elsker dyr og natur, er du nok ikke så vild med skadedyr. Men det problem hjælper vi dig med. Herunder finder du masser af links om skadedyr, så du kan finde den helt rigtige måde at bekæmpe de skadedyr, som plager dig.

Bekæmpelse af skadedyr

Bekæmpelse af skadedyr TopLink

Skadedyr udgør en helbredsrisiko for mennesker eller ødelægger ejendom eller naturarealer. Skadedyr kan være både pattedyr, fugle, insekter og krybdyr.

Nogle skadedyr kan man selv bekæmpe, men i andre tilfælde er det mere ufarligt og effektivt at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper.

Få gode råd til, hvordan skadedyr i hjemmet, køkkenet, haven, lejligheden eller sommerhuset skal bekæmpes, såled.
AB Skadedyrsservice | Bekæmpelse af skadedyr

AB Skadedyrsservice | Bekæmpelse af skadedyr

Aut. Bekæmpelse af alle skadedyr herunder, rotter, duer, duesikring, kakerlakker, væggelus, lopper, desinficering, hvepse, hvepsebo.
Chrisal Skadedyrsservice A/S

Chrisal Skadedyrsservice A/S

Landsdækkende skadedyrsservice. Autoriseret af miljøstyrelsen til bekæmpelse af alle former for skadedyr.
Vi servicerer boligselskaber, kommunale institutioner, industri, levnedsmiddelrelaterede virksomheder samt private.

Hjemmesiden indeholder nyttige oplysninger omkring behandlingsmetoder, priser samt øvrigt information. Vi bekæmper alle for mer for skadedyr med mere end 20 års erfaring. Stort udvalg af insektfangere til private & erhverv..
DPIL - Spørg om skadedyr

DPIL - Spørg om skadedyr

Danmarks JordbrugsForskning Afd. for plantebeskyttelse og skadedyr. Følgende vejledninger med beskrivelse af skadedyr dets forekomst og bekæmpelse kan rekvireres.
Kiratin a/s

Kiratin a/s

Kiratin er et anerkendt, landsdækkende selskab indenfor skadedyrsbranchen.
Kiratin leverer hver dag professionelle, markedsledende servicesystemer og operationelle løsninger til en lang række nationale samt internationale virksomheder.

Fødevareindustrier og analoge brancher, hvor kvalitetsstyring, dokumentation og kontrol er en forudsætning for succes, er blandt de primære målgrupper..
Kom af med dine skadedyr - Absolut-skadedyr

Kom af med dine skadedyr - Absolut-skadedyr

Hvis du finder du af at du har skadedyr i haven eller hjemmet, så skal du slå til inden at det går galt!

Absolut-skadedyr er et dansk firma som der hjælper dig med skadedyrsbekæmpelse, så du hurtigt kan komme videre uden at få ekstra problemer med skadedyrene.

Skadedyrsbekæmpelse er svært, hvis man ikke har de rigtige værktøjer, og du bør derfor lade de professionelle om det!.
Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse

Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse

Hos Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse udfører vi autoriseret rottebekæmpelse, rotte forbyggelse og gnaver monitorering.

Vi henvender os specielt til fødevarer virksomheder, herunder bager, resturant, slagter samt større pharmaceutiske og fødevarer virksomheder.

Udover gnaver og rotte forbyggelse tilbyder vi sikringsordninger som er skrædder syet til fødevare industrien, dvs. at den inkluderer kakerlakker, hveps, myrer, møl o.
Skadedyrene

Skadedyrene

Effektiv fjernelse af husmår og regulering af alle former for skadedyr, muldvarp, hvepse, møl opsætning af mårfælder eller udlejning af husmårfælder muldvarpesakse.

Vi påtager os alle opgaver inden for skadedyrs service,overvågning og regulering.
Skadedyrseksperten

Skadedyrseksperten

Aut. skadedyrsbekæmpelse af alle former for skadedyr herunder: duer duesikring hvepse hvepsebo myrer kakerlakker bier fluer bananfluer væggelus møl lopper borebiller rotter mus sølvfisk serviceaftaler desinficering klannere.