tilmeld link

Dyr & Natur -» Dyrlæge

Find dyrlæger i Danmark her. Vi forsøger at samle en brugbar liste af forskellige dyrlæger der praktiserer bådei Danmark og udlandet
1
4,0
 Stem
Byens Dyreklink /v Camilla Agger

Byens Dyreklink /v Camilla Agger

Hos Byens Dyreklinik lever vi op til gældende krav. Der er en del kundskaber og færdigheder en dyrlæge bør være i besiddelse af, herunder tekniske, forretningsmæssige, finansielle og kommunikative evner.
De tekniske evner er dem dyrlægen meget gerne skal have tilegnet sig under uddannelsen og udgør bl.a. auskultation (at lytte til de indre organer gennem et stetoskop), palpation, venepunktur osv. Forretnings- og finansielle kvalifikatioener omfatter udvikling af et budget, udarbejdelse af en.
5
3,4
 Stem
Dyrehospitalet 9000

Dyrehospitalet 9000

Ny dyrlæge i Aalborg placeret på Hobrovej 38-40. Vi behandler alle mindre dyr og har altid tid til kyndig vejledning.

Vi har desuden alt det rigtige foder og tilbehør til kæledyr og top moderne indretning som sikre en god og tryg oplevelse for både dyr og ejer.

Vores personale har mange års erfaring..
6
4,0
 Stem
Dyreklinik Silkeborg

Dyreklinik Silkeborg

Hos Dyreklinikken i Vestergade udfører vi alle slags behandlinger af dyr, både store som små.

Vores stab af erfarne og proffesionelle læger og sygeplejersker tager sig godt af alle dyr, om det er kæledyr eller malkekøer.

Du kan læse meget mere om hvad vi udretter på vores hjemmeside, samt se en liste over vores produkter..
10
4,5
 Stem
Dyrlægegården Kauslunde

Dyrlægegården Kauslunde

Dyrlægegården Kauslunde er en heste- og smådyrspraksis. Vi tager os af dine hunde, katte, kaniner, chincilla og andre kæledyr i klinikken, hvor vi kan tilbyde almindelig medicinsk og kirurgisk behandling, scanning og røntgenfotografering med digitalt røntgen, samt kiropraktisk behandling.

Den udkørende hestepraksis kan bl.a. tilbyde almindelig medicinsk behandling, tandraspning, scanning og kiropraktisk behandling. Klinik og hestepraksis har d.
8
4,3
 Stem
Dyrlægehuset ved Kim Qvist - Odense N

Dyrlægehuset ved Kim Qvist - Odense N

Hos Dyrlægehuset i Odense har vi personlig betjening og god service i højsædet. Derfor møder du altid de samme 2 personer - nemlig dyrlæge Kim Qvist og Jeanette Qvist.

Vi tager os bl.a. af hunde, katte, kaniner, fugle og marsvin. Så kig endelig forbi vores hjemmeside og tøv ikke med at ringe for en snak omkring dit kæledyr.

I vores butik kan du købe hundemad, kattemad og plejemidler. Her kan nævnes shampoo, loppe/t&a.
4
4,0
 Stem
Find Dyrlæge

Find Dyrlæge

Oversigt med alle dyrlæger, dyrehospitaler eller dyreklinikker i Danmark.
På find-dyrlæge.dk er det muligt at finde din lokale dyrlæge i en fart, da alt er delt op i landsdele, kommuner og byer.
Der er information om adresse, telefonnummer og website..
10
4,0
 Stem
Netdyrlæge.dk

Netdyrlæge.dk

Leksikon om sygdomme og sundhed hos hund og kat. Netdyrlæge.dk er en familieejet side, der er stiftet af dyrlægerne Thea og Kristian Kamstrup i 2004, og vi har været online siden.

Vi er begge uddannet fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg, og vi beskæftiger os begge professionelt med hunde og katte..
6
4,0
 Stem
Næstved Dyreklinik

Næstved Dyreklinik

Hos Næstved Dyrlæge behandler vi hunde, katte, gnavere, fugle, krybdyr og padder.

Vores klienter og patienter står altid forrest i køen, og hos os er du sikret god service og den bedste behandling til dit dyr.

Kontaktoplysninger finder du via vores hjemmeside, hvor du også kan læse mere om, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dig og dit dyr..
1
4,0
 Stem
Odsherreds Dyrehospital, Vestsjælland

Odsherreds Dyrehospital, Vestsjælland

I Asnæs ligger et af Danmarks bedste dyrehospitaler. Hos dette dyrehospital tilbydes der behandling af alle dine hus-, kæle- og/eller landsbrugsdyr. Hos dette dyrehospital tilbydes der god service til dig, og de rette behandlinger til dine dyr.

Dyrehospitalet der her tales om er selvfølgelig Odsherreds Dyrehospital. Ydereligere information om Odsherreds Dyrehospital finder du på hjemmesiden..
5
4,6
 Stem
Pet Vet Kamu - dyrlægeklinik i Fuengirola

Pet Vet Kamu - dyrlægeklinik i Fuengirola

Dyrlægeklinik med komplet service på Costa del Sol i Sydspanien, samt butik med de produkter du behøver til dit kæledyr.
Vores mål er udover at kunne tilbyde en førsteklasses pleje at kunne tilbyde omsorg og omtanke samt at kunne yde den information og støtte der er behov for, når man befinder sig i et fremmed land som Spanien..
6
4,0
 Stem
Pia dyrlæge, Slagelse

Pia dyrlæge, Slagelse

Jeg er lige netop din dyrelæge i Slagelse og omegn. Jeg har stor erfaring inden for mit fag, og jeg tilbyder diverse ydelser til hunde og katte.

Jeg tilbyder blandt andet sundhedsundersøgelse, vaccination og aflivning.

Jeg kan kontaktes via min mobiltelefon eller min email, som findes på min hjemmeside.

Jeg glæder mig til at høre fra dig..
1
4,0
 Stem
St. Merløse Dyreklinik

St. Merløse Dyreklinik

Mangler du et sted på Sjælland, hvor du kan få behandlet, vaccineret, undersøgt, steriliseret og/eller aflivet dine kæledyr og landbrugsdyr? Så er St. Merløsedyreklinik ApS i St. Merløse helt sikkert det sted du søger.

Du kan læse mere om os, samt finde vores telefonnummer og fax nummer på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig..
5
4,0
 Stem
Tandbehandling gnavere - Stenløse Dyreklinik

Tandbehandling gnavere - Stenløse Dyreklinik

Vi plejer og giver dine dyr det bedste de kan få. Velkommen hos Stenløse Dyreklinik.

Med mange års erfaring, og et personale som alle elsker at arbejde med dyr, er vi et sikkert valg, hvis du ønsker dine dyr skal have den bedste service i Stenløse..
0
0,0
 Stem
Tandrensning Skanderborg

Tandrensning Skanderborg

På Østergaards Dyrehospital finder du en flok kompetente og ansvarlige medarbejdere, der alle er ligeså glade for dyr som for mennesker. Vi har mulighed for at give dine dyr den bedste behandling, altid, og dette kan du læse vidt og bred om på vores hjemmeside..
5
4,0
 Stem
Aabybro Dyrehospital - Online salg af kvalitets hundefoder

Aabybro Dyrehospital - Online salg af kvalitets hundefoder

Hos Aabybro Dyrehospital har vi 30 års erfaring med behandling af både store og små dyr.

Vi er ligeledes godkendt af Den Danske Dyrlægeforening som garanterer at dyrehospitalets indretning, udstyr, arbejdsgange og efteruddannelsespolitik er på højt fagligt niveau.

På vores webshop sælger vi hundefoder og kattefoder af mærket SPECIFIC, et dansk foder af høj kvalitet som kun sælges gennem dyrlæger.
Dette .