tilmeld link

Dyr & Natur -» Flora & Botanik

Her finder du alt til dem med grønne finger. Blomster, planter og tilsvarende kan findes her. Tilføj din egen hjemmeside omkring flora og botanik nu
1
4,0
 Stem
billiggro.dk

billiggro.dk

Billiggro er min forretning på nettet med speciale i plantelys/vækstlys og plantefrø. Vækstlysene har en meget stor plads i butikken. Jeg ligger et stort arbejde i hele tiden at være på forkant med den seneste udvikling og de nyeste og bedste produkter. Jeg sætter en ære i ikke kun at levere de bedste produkter, men også de rigtige produkter til de rigtige opgaver. For at kunne dette, laver jeg en mængde forsøg med det formål at finde de bedste løsninger. Lys er nemlig ikke bare lys! Det kan vær.
1
4,0
 Stem
Blomster i haven

Blomster i haven

Løbende artikler fra og omkring blomster i haven - lær og del gerne selv ud af erfaringer vedr. alt i din have. Kan være om at beplante blomsterbede på en smart måde, vedligeholdelse af udstyr, specielle gode blomster sorter, hvornår de kan udplantes og graves op, alt om roser mv.

Der skal være plads til det hele og til alle på siden, der har en smule interesse for udelivet i haven alene eller sammen med f.
8
4,0
 Stem
findhaveplanter.dk - Danmarks store planteguide

findhaveplanter.dk - Danmarks store planteguide

Indtast dine ønsker og find de planter der matcher dine behov!
Du kan bl.a. søge efter: Højde, blomsterfarve, duftende blomster, blomstringstid, sol/skygge, frugt og bær, frasortere giftige planter, vindhårdfør planter, løvfarve m.v., samt naturligvis plantens botaniske og danske navn.

Resultatet af din søgning vises med billeder og beskrivelse af planten.
Du kan tilføje planter til din indkøbsliste, som du kan p.
9
4,0
 Stem
Peer-Bonsai

Peer-Bonsai

Hjemmeside om dyrkning af bonsai, indeholder dyrkningvejledninger, artikler og andre informationer.
Det er flere billedgallerier, som der henvises til i artiklerne.
Henvender sig til både begyndere og mere erfarne. Siden vil løbende blive opdateret og udvidet..
15
3,2
 Stem
Plantedebat.dk

Plantedebat.dk

Plantedebat.dk er et nyt dansk debatforum for alle planteentusiaster.
Få hjælp til dine blomster og planter, eller del ud af din viden til andre. Mulighed for at ligge egne fotos af haven op på, snakke madopskrifter med alt godt fra haven, eller måske få en gratis Hortensia fra en af de andre brugere på forummet i vores køb, salg og bytte sektion..
18
3,9
 Stem
Plantedoktoren

Plantedoktoren

Den største danske specialside om plantesygdomme og skadedyr. Plante-doktoren.dk er et opslagværk der indeholder beskrivelser af de almindeligst forekommende plantesygdomme og skadedyr i haven, drivhuset, vinterhaven eller vindueskarmen.
Desuden findes en omfattende samling af spørgsmål og svar, indsendt af brugerne..
7
3,7
 Stem
Plantesamling.dk

Plantesamling.dk

En hjemmeside der viser vores samling af Hosta-Dagliljer-Løgliljer(Orientalske og Asiatiske) og Iris.
Ud over billeder af diverse sorter er der beskrivelse med oplysninger om højde-blomstringstidspunkt mm. Endvidere er der mange fotos fra haven, som med jævne mellemrums skiftes ud..
5
4,0
 Stem
Rhododendronparken

Rhododendronparken

Rhododendronparken er en special-planteskole for rhododendrons.

Her kan du købe de fleste almindelige (og ualmindelige) planter - og du kan købe planteskolens helt egne planter. Det er planter, som vi selv har udviklet, og de kan kun købes her..